Opgaven

Efter en række personlige tragedier havde jeg i efteråret/vinteren 1998 en lang dyb depression, som mundede ud i en “ud-af-kroppen”-oplevelse:

“Jeg fløj ud i himmelrummet og kunne se jorden fra oven. Det var meget smukt. Herefter “dykkede” jeg og opdagede, at jeg svævede hen over nogle kinesere, som havde travlt med deres arbejde. Jeg fik en melding: Vi har alle en opgave. Opgaven er aldrig større, end vi sagtens kan udføre den. Ved at lytte til os selv, – til vores intuition eller indre stemme, véd vi, hvad vi skal gøre. Hvis alle mennesker udførte deres opgave, ville der være fuldstændig harmoni på jorden.

Herefter fik jeg en fantastisk følelse af dyb harmoni”.

Efter oplevelsen er mit liv blevet mere let og positivt. Jeg er begyndt at give mig selv omsorg. Jeg er begyndt at få min “livsappetit” igen. Jeg vil gerne ud med en masse tanker og ideer, jeg har. Det føles lidt skræmmende, men jeg er ved at være parat. Jeg vil gerne bevæge mig selv og mine medmennesker. Der er så meget mere, end det vi umiddelbart opfatter. Der er så meget, der er spændende og interessant. Det vil jeg gerne være med til at opdage og undersøge. Det vil jeg gerne være en del af. Jeg er nysgerrig og åben.