INSPIRATIONSKILDER

En af de tidligste beretninger, jeg har kunnet finde, som gav mig en vis ro og fornemmelse af, at jeg ikke var helt alene, viste sig at være en beretning fra Bibelen. Den kan du finde her.

SHIRLEY MCLAINE blev kendt som andet end skuespiller, da hun skrev bogen ‘På dybt vand’. Prøv at se her.

En anden måske knap så kendt kvinde er Clarissa Pinkola Estès, som har samlet et bredt udsnit af fortællinger om kvinder fra forskellige kulturer i bogen Kvinder der løber med ulve. En spændende bog, som varmt kan anbefales. Du får en smagsprøve her.

Psykologen C.G. Jung har aldrig opnået samme status som Freud i de kredse, som er influeret af et naturvidenskabeligt verdenssyn. Men man kan godt forstå, at han tænkte noget anderledes, når man læser dette her.

Mange af de store videnskabsfolk har udtalt sig på måder, som måske ikke er det første, man forbinder med videnskab. Prøv at se her.

Vi kan naturligvis ikke komme uden om nogle af de store filosoffer. Du kan få mere at vide her.

Der findes også mere nutidige mennesker, som godt tør stå ved, at de har haft spirituelle oplevelser. En af dem er Fritjof Capra, som du kan møde her.

Nu skal vi naturligvis også have nogle kendte danskere banen, for her er der også stor inspiration at hente. Den første jeg vil nævne er H.C. Andersen, hvis eventyr har flere lag, se blot her.

Den næste store, verdenskendte dansker er Søren Kierkegaard, hvis tekster studeres vidt og bredt. Læs mere her.

At der findes andre livssyn end det, der præger den vestlige verden, er nok ikke noget nyt for dig. Det vidste jeg ikke så meget om, da jeg begyndte min rejse i midten af 1990’erne. Men her vil jeg præsentere dig for noget af det, som har gjort mest indtryk på mig.

Måske du nu er blevet interesseret i, hvad der har fået mig til at udgive denne hjemmeside og skrive om de mennesker, som har inspireret mig. Men det er ikke alt. Her til sidst vil jeg fortælle dig, om en af de oplevelser, jeg har haft, og som har gjort et dybt indtryk på mit verdensbillede. Den kan du læse her.

Endnu en oplevelse, der på mange måder forandrede mit livssyn, er den jeg kalder Jordskælvet. En rystende oplevelse, som jeg undertiden undrer mig over at jeg overlevede. Men prøv nu selv at læse den her.

Ovennævnte oplevelse var på mange måder skræmmende, men her vil jeg give dig et eksempel på endnu en, som var både dejlig og mystisk. Se her.

Nu er det ikke kun mig, som har haft skelsættende oplevelser. Da jeg gik på NLP-kurset mødte jeg mange spændende og søgende mennesker. En af dem var en kvinde, som har givet mig tilladelse til at fortælle, hvad der gjorde, at hendes liv tog en dramatisk vending. Den kan du læse her.

Her er så endnu en beretning, som har forandret et menneskes liv. Læs her.

Jeg vil slutte af med endnu en beretning. Denne gang handler det om pludselig opstået panikangst. Læs videre her.