Det gyldne lys

Den 30. december 1984, ca. kl. 19.00, var jeg i bus på vej hjem fra arbejde. Pludselig og uden forvarsel blev alt omkring mig oplyst af et gyldent lys, og jeg gled ind i en nærmest dyb meditativ tilstand, hvor alle omgivelser forsvandt ud af min opmærksomhed, og det eneste jeg oplevede var det gyldne lys, både inde i bussen og udenfor – og samtidig blev jeg fyldt af en “overjordisk” fornemmelse af fredfyldt lyksalighed. Oplevelsen varede til jeg skulle af bussen mellem 5 og 10 minutter senere. Men fornemmelsen af fredfyldt lyskalighed fyldte stadig mit sind og min krop, og jeg kan stadig nu 15 år senere mærke denne fornemmelse, når jeg tænker på oplevelsen.

Jeg var 44 år, da jeg fik denne oplevelse, og jeg var klar over, at det var en meget speciel oplevelse, som jeg tog helt roligt, men det varede mange år, før jeg fortalte andre om den.

Når jeg i dag 15 år senere ser tilbage på denne fantastiske oplevelse, kan jeg se, at den har fået stor indflydelse på mit liv. Den har nærmest delt mit liv i et liv før og et liv efter.

Før oplevelsen var jeg en ganske almindelig hårdtarbejdende, enlig mor, med et godt fast job og en almindelig uddannelse inden for offentlig administration, organisation og personale. Jeg passede mit arbejde, mine børn, hjemmet, var politisk engageret og sad i skolenævnet.

Pludselig oplevede jeg at høre om ting, jeg aldrig før havde hørt om. Nogle venner fortalte mig, at de havde fået lagt horoskop hos en dame, der boede mindre end 15 km fra mit hjem. Jeg aldrig før hørt om damen eller hørt om horoskoper – jeg troede kun, der fandtes ugebladshoroskoper, og det syntes jeg bare var noget pjat.

Jeg blev nysgerrig og fik lagt mit eget horoskop med stort personligt udbytte. Og inden der var gået 3 måneder fra oplevelsen befandt jeg mig på et kursus i personlig udvikling, hvor jeg hørte om chakraer, drømmetydning, projektioner, meditation, astrologi, energi- og lysarbejde og meget mere. På dette kursus havde jeg også nogle dejlige oplevelser, og min interesse for astrologi, især for den psykologiske indfaldsvinkel, blev vakt, og inden der var gået 6 måneder var jeg i gang med en 3-årig uddannelse til astrologisk terapeut.

Mit liv tog nu en spændende og udviklende retning, og jeg har prøvet og fået viden om mange alternative områder. Og jeg har senere uddannet mig til NLP Psykoterapeut. I 1992 sagde jeg mit gode faste job op og sprang ud som selvstændig, hvor jeg i dag 59 år gammel arbejder med NLP Psykoterapi, tolker horoskoper, underviser i de samme emner, holder foredrag og mange andre ting, som jeg synes er spændende og udviklende både for mig selv og andre.

Lysoplevelsen i 1984 ændrede mit liv på mange områder, en ændring der har gjort mit liv meget spændende. En ændring, der er i overensstemmelse med formålet med mit liv, hvilket understreges af, at jeg aldrig har mødt modstand fra mine omgivelser uanset, hvad jeg har givet mig i kast med.