Til forsiden

Imaginal Supervision


Elisabeth Egekvist
Cand.mag. og NLP-terapeut
Th. Staunings Vej 60
9210  Aalborg SØ

Telf. 98 14 33 38/50 95 01 09

 tippedk@msn.com

 

Uanset hvem, man er, og hvilken arbejdsmæssig funktion, man udfylder, kan der med mellemrum være behov for at tale med en professionel, kreativ og uvildig person omkring de problemstillinger, man støder på i hverdagen.

Imaginal Supervision har det udgangspunkt, at alle problematikker i et menneskes liv kan bruges konstruktivt på at vokse som menneske. Herved løses ikke blot det tilsyneladende problem, men den pågældende persons livsverden bliver åbnet for nye tilgange, der bringer større udfoldelsesmuligheder ind i vedkommendes liv og øger kvaliteten heraf på både et personligt og et fagligt plan.

Imaginal Supervision hjælper med at se nye løsninger i tilsyneladende fastlåste situationer. Dette vil kræve en stor personlig indsats af de involverede deltagere, idet personlige fordomme og vaner bliver hentet frem i lyset og udfordret. Desuden må der tages skridt til at foretage nødvendige forandringer i den enkeltes adfærd og tankegang, hvilket bl.a. kan foregå ved at såkaldt svage og stærke sider tages op til revision og sættes ind i en ny forståelsesramme.

Imaginal Supervision har fokus på at udvikle den enkelte deltager som menneske og hermed også befordre en konstruktiv forandring i dennes rolle i det forhold, som er taget op til behandling.

Imaginal Supervision kan stille konkrete løsningsforslag, men antager som udgangspunkt, at løsninger først og fremmest fremkommer ved, at deltagerne opdager nye sammenhænge og muligheder.

 

Til

Tippe Consult

Læs mere om

Imaginal virksomhedsudvikling

 Læs mere om

Imaginal Coaching
og Selvudvikling

Læs mere om

Imaginal Eksistensterapi

Læs mere om

Baggrunden for det Imaginale koncept